maanantai 2. syyskuuta 2024

Sunnuntaina näemme Kårenilla!



 Sunnuntaina 08.09.2024 näemme taas Kårenin Kirppiksen merkeissä Kårenilla
osoitteessa Hämeenkatu 22, 20500 Turku.

Ovet avautuvat ostajille klo 12 ja jonotus tapahtuu säästä riippumatta ulkona. 
Sunnuntaiksi on tällä hetkellä luvattu kaunista sateetonta syyssäätä. 
Kirpputoritapahtuma päättyy klo 16.

Haluaisitko myymään? 

Myyntipaikkasi lunastat Holvin nettikaupasta, täältä.
Myyntipaikkoja löytyy vielä, mutta huomaathan että vuokrahenkarit ovat käymässä vähiin!

Myyntipaikka on hinnaltaan 30€ ja se sisältää valmiiksi myyntipaikaltasi pöydän, tuolin sinulle ja myyjätovereillesi, kahvin / teen, oikeuden lahjoittaa myymättömät käyttökelpoiset tavarat hyväntekeväisyyteen suoraan tapahtumatilassa myyntipäivän jälkeen sekä 1€ myyntipöydän summasta lahjoitetaan suoraan Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun. Oman vaaterekin saa tuotua oman myyntipaikkansa viereen. Tarkemmat tiedot myyntipaikasta löydät Holvista tai Kårenin Kirppiksen nettisivun Infoa -välilehdeltä.

Syksyllä 2024 vuokrattavissa myös vuokrahenkarinippuja, 4€. Henkarisetti sisältää 25 metallista ohutta henkaria, joihin saat omaan vaaterekkiisi myyntiartikkeleitasi esille.

 Tapahtumatila ei ole esteetön, sillä taloon on kynnys ja tapahtumatilaan kuljetaan rappusia. Kirpputorimyyjien lisäksi tapahtumassa palvelee rappusten yläpäässä toimiva ilmaispöytä, johon voit jättää itsellesi tarpeetonta käyttökelpoista tavaraa. Lounasruokalan tiloista löydätte pienen Kårenin Kirppiksen kahvion, joka palvelee koko tapahtuman ajan. 
Maksuvälineenä käy MobilePay sekä käteinen.

Syyskuun Kårenin Kirppis on järjestyksessään 34. 
Kårenin Kirppiksiä on järjestetty vuodesta 2016 ja tapahtumissa on ollut kävijöitä reilu 18 000 sekä lähes 1 720 myyjää. 


Nähdään Kårenilla! 

//Edvina Walstén 

Tapahtuman tuottajatar
WWW.KARENINKIRPPIS.COM