sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Kiitokset syyskuun kirpputorista!

 Kårenin Kirppis on kirpparoitu tänään sunnuntaina 08.09.2024 34nnen kerran 
varsin pitkän tauon jälkeen.

Helteisestä alkusyksyn säästä huolimatta kävi kävijöitä tapahtumassa huimat 850! Ovien avauduttua kello kahdeltatoista oli jono perinteinen 250 innokkaan kirppiskävijän mittainen.

Moni myyjä kehui tapahtuman tunnelmaa ja kolminumeroista myyntivoittoaan. Valtaisasta kävijämääräst oltiin myös jälleen ilahtuneita. Ilmaispöydästä lähti paljon tavaraa uusiin koteihin ja kassibuffet oli päivän päätteeksi aivan tyhjä. 

Kiitokset kaikille tapahtumassa myymässä olleille, tapahtumassa ostoksilla käyneille, tapahtumassa auttaneille sekä yhteistyökumppaneille. Toivottavasti teitte löytöjä sekä ihastelitte Kårenia - erityisesti vessaremontin tulosta ja vessojen uusia upeita peilejä - jotka jatkuivat ala-aulaan asti. Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että Kårenilla pieniä yksityiskohtia oli myös (valitettavasti) muutettu vuoden 2021 tulipalon jälkeen.

Syksyn osalta kirpputoripäiviä ei todennäköisesti pystytä järjestämään enempää, sillä Kåren on tilavarausten osalta tällä hetkellä erityisen onnellisessa asemassa. 
Jos tilanne muuttuu, ilmoittelen asiasta.

Kevään Kårenin Kirppiksen tulevista kirpputoripäivistä ilmoitan täällä nettisivulla, sähköpostilistalla, instagramin sekä facebookin kautta, kun tiedetään tarkemmin koska Kårenin Kirppistä pystytään jälleen järjestämään. 


Nähdään taas! 

//Edvina Walstén 
Tapahtuman tuottajatar


Edvina Kårenilla syyskuussa 2024.