maanantai 26. elokuuta 2024

Kårenin Kirppis Nro 34 nyt myynnissä!




 Kårenin Kirppiksen 34nnen kirppispäivän myyntipaikat tulivat myyntiin
 tänä aamuna klo 09.
Pöytiä on mennyt jo mukavalla tahdilla, mutta vielä mahdut hyvin mukaan myymään! 

 Syyskuun 2024 kirpputoripäivän osalta, joka järjestetään 
sunnuntaina 08.09.2024 klo 12 - 16, myyntipaikka maksaa 30€

Myyntipaikka ammattimaisesti tuotetusta kirpputoritapahtumasta sisältää Kårenilla valmiiksi paikoilleen asetellun myyntipöydän - omaa pöytää tai myyntivilttiä ei tarvitse tuoda - tuolin (kaverillekin saa oman tarvittaessa), tilan itsetuodulle myyntirekille pöydän vierestä, kahvin / teen sekä myyntipäivän päätteeksi voit lahjoittaa käyttökelpoista myymätöntä tavaraa hyväntekeväisyyteen. Yhdessä myyntipaikassa saa olla tarjolla useamman eri myyjän ylimääräisyyksiä. Lisäksi myyntipöydän hinnasta lahjoitan 1€:n Suomen luonnonsuojeluliiton kautta saimaannorpan suojelua varten. 

Paikat ovat kirpputorimyyntiä varten, joten elintarvikemyynti myyjäistyyliin tai uuden tavaran jälleenmyynti eivät kuulu tapahtuman henkeen. Toistaiseksi Kårenin Kirppiksellä ei ole yrityspaikkoja pienyrittäjille, mutta omien käsitöiden tai muun itse tehdyn myyminen kirpputorimyynnin ohessa on sallittua. 

Syksyn 2024 uutuutena on myös mahdollista vuokrata henkarit tapahtuman puolesta. Henkarinippu sisältää 25 metallista yhteneväistä henkaria ja myyntipäivän päätteeksi vuokrattu henkarinippu tulee palauttaa joko tapahtuman kahvioon tai jättää myyntipöydälleen. Nipun vuokrahinta on 4€

Myyntipöydät ostat uudistetusta verkkokaupastani, 

Saattaapa olla, että teemme nyt uuden kävijäennätyksen, 
sen verran tapahtuman perään on viime vuosina kyselty ja kirpputorit ovat trendistyneet entisestään. 

Kirpputoriterveisin, 

//Edvina Walstén
Tapahtuman tuottajatar
WWW.KARENINKIRPPIS.COM




Tervetuloa myymään! Kuva: Nina Riski